Dialek Cirebon

Kabupaten Cirebon | Kota Cirebon | Kabupaten Indramayu

Hak Cipta

Hak cipta kuwe hak eksklusif nggo pencipta utawa penerima hak kanggo ngumumna utawa nyebarna ciptaane sing ora mengurangi pembatasan-pembatasan miturut peraturan perundang-undangan الشيخ٧٦ سكس عربي سكس عربي سكس عربي ياسين التهامي الشيخ ياسين التهامي berlaku.

Lisénsi Dokuméntasi Bébas GNU

This is an unofficial translation of the GNU Free Documentation License into Indonesian language. It was not published by the Free Software Foundation, and does not legally state the distribution terms for document that uses the GNU FDL--only the original English text of the GNU FDL does that. However, we hope that this translation will help language speakers understand the GNU FDL better.

Wikipedia

Wikipedia kuwe Ensiklopedia multibasa sing ditulis, disusun tur bisa disunting/edit pembaca kabeh termasuk Rika, dadi Wikipedia kuwe kasil karya gotong royong kabeh pembaca / pengguna. Wikipedia kuwe diawasi tur didukung dening Yayasan Wikimedia, yayasan kiye kuwe lembaga Nirlaba. Istimewane, Wikipedia bisa di isi informasi sing biasa dimuat nang kabeh media termasuk Buku, Majalah, Koran lan liya-liyane, dadi isine bisa aktual banget.

Wikipedia basa Arab

Wikipedia basa Arab yakuwé .

Wikipedia basa Belanda

Wikipedia basa Belanda (basa Belanda: Nederlandstalige Wikipedia) yakuwe edisi Wikipedia sing nggunakna basa Belanda. Edisi kiye digawe tanggal 19 Juni 2001. Neng wulan Desember 2011, Wikipedia kiye nduweni 883.000 artikel, lan dadi 10 besar Wikipedia sing artikele paling akeh.

Wikipedia basa Bokmål

krjıosrowtırperırişhi,glhidtodrpskserojesrojerlwjerıjweroıejtoıekq4pqi

Wikipedia basa Indonesia

Wikipedia basa Indonesia (sering disingkat WBI) kuwe versi basa Indonesia sekang ensiklopedia Wikipedia sing teyeng disunting bebas nang sapa baen sing ana nang jaringan internet. Kaya Wikipedia nang basa liyané nang donya, Wikipedia basa Indonesia ngetutna aturan-aturan dasar Wikipedia sing asale sekang basa Inggris kaya penulisan artikel nganggo sudut pandang netral. Salah siji bidang nang Wikipedia Indonesia sing nduweni artikel lewih akeh dibandingna versi basa liyane yakuwe artikel-artikel wilayah administratif nang Indonesia, meskipun isine akeh sing egin dadi rintisan thok.Wikipedia basa Indonesia dadi Wikipedia ketelu sing paling cepet tumbuh nang Asia seuwise Wikipedia basa Mandarin lan Wikipedia basa Jepang, uga dadi Wikipedia paling gede nang negara berkembang tahun 2006. Nang sasi April 2010 WBI dadi Wikipedia paling gede nang Asia Tenggara, nomer papat nang Asia, lan nomer 25 nang donya.

Wikipedia basa Inggris

Wikipedia basa Inggris kuwe edisi basa Inggris sekang ensiklopedia bebas sing jenenge Wikipedia. Wikipedia basa Inggris didegna tanggal 15 Januari 2001 lan gutul artikel kaping-3.000.000 dong sasi Agustus 2009. Wikipedia basa Inggris kuwe edisi Wikipedia sing pertama lan tetep dadi sing paling gedhe, sing jumlah artikele wis lewih sekang ping telune jumlah Wikipedia paling gedhe ke-2, yakuwe Wikipedia basa Jerman. Wiwit taun 2009, 22,3% sekang artikel nang kabeh Wikipedia asale sekang Wikipedia basa Inggris. Artikel Wikipedia basa Inggris ditulis bareng-bareng nang sukarelawan sadonya, lan meh kabeh artikele teyeng disunting nang sapa baen sing nduwe koneksi Internet. Popularitas Wikipedia terus munggah wiwit didegna, sekiye Wikipedia wis dadi salah siji sekang sepuluh situs web sing paling akeh ditekani.

Wikipedia basa Italia

Wikipedia basa Italia yakuwe edisi wikipedia nggunakna basa Italia. Nang tanggal 6 Desember 2011, wikipedia kiye nduweni 866.000 artikel. Wikipedia kiye uga dadi wikipedia terbesar kelima sewise basa Inggris, Jerman, Perancis, lan Belanda sing artikele paling akeh.

Wikipedia basa Jepang

Wikipedia basa Jepang (ウィキペディア日本語版, Wikipedia nihongo-ban) yakuwe edisi Wikipedia sing nganggo basa Jepang. Cithakan:As of, Wikipedia kiye nduweni artikel luwih sekang 781.000 artikel, lan ndadikna Wikipedia nomer 6 sewise Wikipedia edisi basa Inggris, basa Jerman, basa Perancis, basa Polandia, lan bahasa Italia. Sewise diliput neng media massa Jepang sekang taun 2003 nganti 2004, Wikipedia basa Jepang mulai dikenal masyarakat Jepang.

Wikipedia basa Jerman

Wikipedia basa Jerman kuwe wikipedia edisi basa Jerman. Dong sasi Desember 2011, wikipedia kiye uwis duwe lewih sekang 1.323.000 artikel. Wikipedia kiye kuwe wikipedia paling gedhe ke-loro seuwise Wikipedia basa Inggris.

Wikipedia basa Perancis

Wikipédia basa Perancis (Wikipédia francophone utawa Wikipédia en français) yakuwe wikipedia sing nggunakna basa Perancis, dieja Wikipédia. Wikipédia basa Perancis digawe neng wulan Maret 2001, lan neng wulan Desember 2007 wis nduweni artikel luwih sekang 600.000 artikel. Seliyane kuwe uga dadi Wikipédia terbesar ketelu sewise Wikipédia basa Inggris lan Wikipédia basa Jerman. Neng wulan Desember 2011, jumlah artikele wis nganti 1.181.000 artikel.

Wikipedia basa Polandia

Wikipedia basa Polandia (Cithakan:Lang-pl) yakuwe edisi Wikipedia sing nganggo basa Polandia. Wikipedia basa Polandia digawe tanggal 26 September 2001. Neng wulan Desember 2011, Wikipedia kiye nduweni artikel luwih sekang 848.000 artikel lan dadi Wikipedia terbesar nomer pitu (sewise Inggris, Jerman Perancis, Belanda, Italia, lan Spanyol ).

Wikipedia basa Portugis

Wikipedia basa Portugis yakuwi edisi wikipedia sing nganggo basa Portugis. Neng wulan Desember 2011, wikipedia kiye wis nduweni luwih sekang 705.000 artikel. Wikipedia kiye dadi wikipedia urutan sepuluh sing akeh artikele. Proyek kiye mulai digawe neng wulan Juni 2001.

Wikipedia basa Rusia

Wikipedia basa Rusia yakuwe edisi wikipedia sing nganggo basa Rusia. Neng wulan Desember 2011, wikipedia kiye wis nduweni luwih sekang 790.000 artikel. Wikipedia kiye manggon neng nomer wolu sekang daptar wikipedia sing akeh artikele. Proyek kiye mulai digawe neng wulan Mei 2001.

Wikipedia basa Spanyol

Wikipedia basa Spanyol yakuwe edisi wikipedia sing nganggo basa Spanyol. Neng wulan Desember 2011, wikipedia kiye nduweni luwih sekang 848.000 artikel. Wikipedia kiye dadi wikipedia nomer enem sing paling akeh artikele. Proyek kiye dimulai wulan Mei 2001.

Waca sarana basa liyané