Nomer Buku Standar Internasional

Pikeun maca pitulung ngeunaan ISBN, tempo Pitulung:ISBN.
Nomer Buku Standar Internasional
{{{image_alt}}}
Nomer 13-digit ISBN, 978-3-16-148410-0, minangka surupan tina EAN-13 kode watang
SinggetanISBN
Diwanohkeun1970
Organisasi pangokolaAgén ISBN Internasional
Dijit nomor13 (formatna 10)
Cék dijitWeighted sum
Conto978-3-16-148410-0
Ramatlokawww.isbn-international.org

Dina séjén basa

This page is based on a Wikipedia article written by authors (here).
Text is available under the CC BY-SA 3.0 license; additional terms may apply.
Images, videos and audio are available under their respective licenses.