1230

Taun ka-1230 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1200-an 1210-an 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an 1260-an
Taun: 1227 1228 1229 - 1230 - 1231 1232 1233

Tumbu luar

Nuvola apps clock.png
1200-an

1200-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1200 nepi ka taun 1209.

1210-an

1210-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1210 nepi ka taun 1219.

1220-an

1220-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1220 nepi ka taun 1229.

1227

Taun ka-1227 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1228

Taun ka-1228 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1229

Taun ka-1229 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1230-an

1230-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1230 nepi ka taun 1239.

1231

Taun ka-1231 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1232

Taun ka-1232 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1233

Taun ka-1233 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1240-an

1240-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1240 nepi ka taun 1249.

1250-an

1250-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1250 nepi ka taun 1259.

1260-an

1260-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1260 nepi ka taun 1269.

1270-an

1270-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1270 nepi ka taun 1279.

1280-an

1280-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1280 nepi ka taun 1289.

1290-an

1290-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1290 nepi ka taun 1299.

609 SM

609 SM nyaéta taun ka-609 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad ka-13

Abad ka-13 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1201 tepi ka 1300 Maséhi, atawa ti dasawarsa 1200-an tepi ka 1290-an dina kalénder Gregorian.

Daptar dékade

Pikeun kagunaan sejen istilah "dékade", tempo Dékade (disambiguasi).

Ieu mangrupa daptar dékade nu miboga artikel kalayan informasi nu leuwih loba ngeunaannana.

Dina séjén basa

This page is based on a Wikipedia article written by authors (here).
Text is available under the CC BY-SA 3.0 license; additional terms may apply.
Images, videos and audio are available under their respective licenses.