1018

Taun ka-1018 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an
Taun: 1015 1016 1017 - 1018 - 1019 1020 1021

Tumbu luar

Nuvola apps clock.png
1000-an

1000-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1000 nepi ka taun 1009.

1000 SM

1000 SM nyaéta taun ka-1000 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

1010-an

1010-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1010 nepi ka taun 1019.

1015

Taun ka-1015 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1016

Taun ka-1016 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1017

Taun ka-1017 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1019

Taun ka-1019 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1020

Taun ka-1020 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1020-an

1020-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1020 nepi ka taun 1029.

1021

Taun ka-1021 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

1030-an

1030-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1030 nepi ka taun 1039.

1040-an

1040-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1040 nepi ka taun 1049.

1050-an

1050-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1050 nepi ka taun 1059.

1060-an

1060-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1060 nepi ka taun 1069.

1070-an

1070-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1070 nepi ka taun 1079.

1080-an

1080-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1080 nepi ka taun 1089.

1090-an

1090-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1090 nepi ka taun 1099.

Abad ka-11

Abad ka-11 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1001 tepi ka 1100 Maséhi, atawa ti dasawarsa 1000-an tepi ka 1090-an dina kalénder Gregorian.

Abad ka-11 SM

Abad ka-11 SM nyaéta abad Saméméh Maséhi nu lumangsung antara taun 1001 SM tepi ka 2000 SM , atawa ti dasawarsa 1000-an SM tepi ka 1090-an SM dina kalénder Gregori.

Dina séjén basa

This page is based on a Wikipedia article written by authors (here).
Text is available under the CC BY-SA 3.0 license; additional terms may apply.
Images, videos and audio are available under their respective licenses.