Argëtimi

Kategorizmi i Argëtimit

Enigmatika është pjesë e rëndësishme e argëtimit dhe ajo mund të ndahet në disa pjesë të rëndësishme të cilat përveç karakterit argëtues përmbajnë edhe karakterin edukativ. Kategori kryesore të enigmatikës janë :

  1. Fjalëkryqi,
  2. Anagrami,
  3. Rebusi,
  4. Palindromi,
  5. Labirinti,
  6. Katrori magjik,
  7. Piramida,
  8. Kriptogrami,
  9. etj.

Historia e Argëtimit

Personazhe në lëmin e Argëtimit

Shqiptar

  • Qerosi

Botëror

Në gjuhë të tjera

This page is based on a Wikipedia article written by authors (here).
Text is available under the CC BY-SA 3.0 license; additional terms may apply.
Images, videos and audio are available under their respective licenses.